Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Platforma 112:
Povratak na članak

'Vlada je u prvih 100 dana pokazala pozitivan odmak od prošle, ali i neke loše strane'

Jelena Berković: Negativno je to što ne postoje jasni okviri odnosa prema zločinačkom režimu NDH

Komentari 3

OL
olrajt
11:06 26.01.2017.

Vlada se je jasno postavila prema režimu NDH ali se nije jasno postavila prema komunističkom režimu!

VL
MA
Markos
12:11 26.01.2017.

Pa ovaj Jelena nisam vas siguran, da je to tocno...ovaj mislim, da sam cuto premijera pa cak i predsjednicu nekako ono pa skoro miliun puta govoriti kako osudjuju sve totalitarizme pa tako i NDH...ali neki ocito sjedute na usima i meljete svoju mantru...sad jel je to zdravstveni problem ili je to neki pasivno agresivni mentalni sklop oko kojeg covjeku treba mnogo vremena, da ga prepizna pa onda i izljeci.

VL
OL
olrajt
10:56 26.01.2017.

Vladu(i to bilo koju) moći će se ocijeniti pozitivno kada minimalnu plaću digne barem na 800 eura koliko iznosi socijalna pomoć u Njemačkoj!Onda i mladi u tolikoj mjeri neće odlaziti van a i demografska slika će se popraviti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.