Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen napadač

'Izvadio je pištolj. Repetirao ga i uperio suprugu u glavu. Sledili smo se od straha'

Obitelj Osijek
Foto: Privatni album
01.02.2016.
u 22:54

Policija je uhitila 31-godišnjaka. Obitelji Jelavić rekao je: “Jeste se usrali” kada je Frani Jelaviću uperio oružje prema glavi

Policija je uhitila 31-godišnjaka iz Osijeka koji je u nedjelju u dva navrata slučajnim prolaznicima prijetio pištoljem. Srećom, oružje je bilo plastično.

Napadač je maskiran prilazio žrtvama te bi im prislonio pištolj na glavu, a zatim pobjegao... Jedna je od žrtava i obitelj Ane Jelavić koju je maskirani napadač presreo na ulici oko 19.30 sati.
– Hodali smo kada je muškarac koji je dolazio nama u susret izvadio pištolj. Repetirao ga je i uperio mome suprugu Frani (32) u glavu. Sledili smo se od straha. Djeca su počela plakati, kao i ja. Kći se odsjekla, a sin je problijedio. Tada nam je ta osoba rekla: „Jeste se usrali“ i otrčala dalje. Njemu je to zapravo bila šala – kaže Ana Jelavić (32) koja je još uvijek u šoku nakon svega. Dodaje kako je suprug bio pribran i gledao kako zaštititi djecu i nju te kako je odmah rekao da to nije pravi pištolj nego igračka. Smatra kako tako nešto ne može napraviti normalna osoba posebno kada vidi da su tu i djeca (kći od 12 i sin od 9 godina) koja su zbog toga mogla imati i doživotne posljedice.

Muškarac je imao naočale, kapuljaču od jakne preko glave i ruksak na leđima. Noć poslije obitelj Jelavić nije spavala, a cijeli slučaj prijavljen je i policiji.

– Sve smo prijavili policiji jer želimo da se tako nešto više nikome ne događa. Još smo u šoku. Želim istaknuti i ponašanje policajaca koji su došli u naš dom kao ljudi i ohrabrili nas i dali nadu da će počinitelja brzo pronaći – rekla je Jelavić.

31-godišnjaku privremeno je oduzet plastični pištolj kojim je plašio ljude po cesti. 

>> Šokirali sve – vratili se u Osijek i pokrenuli posao

Ključne riječi

Komentara 17

KV
kvatrić
23:08 01.02.2016.

Osječka policija, umjesto što ruši babe po zebrama, neka sada ovome polomi sve kosti i izbije kutnjake.

Avatar Jana
Jana
23:34 01.02.2016.

Bože sačuvaj oduzeli mu samo plastični pištolj. To je bolestan čovjek i trebali bi ga staviti u Vrapće.

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
00:05 02.02.2016.

Trebao bi mu netko prošetati bubrege.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije