Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovačka županija
Povratak na članak

Plaški jedini nije uskladio Statut i uveo dvojezičnost zbog čega mu prijeti kazna Ministarstva uprave

Dožupan Siniša Ljubojević tvrdi da je to stvar poštivanja hrvatskih zakona te da se ta odluka mora provesti

Komentari 8

Avatar Pavel ic
Pavel ic
17:15 15.09.2015.

hrvatska treba ulozi te novce u sustav obrane nacionalni interesa.svaki drugi dan obilazit kuce i kontrolirat i popisivat .jer na adresi ih ima puno prijavljeni koji tu ne zive samo radi papira.neki pak koriste socialu i zdravstvo a zive u drugim zemljama.jer svi koi su prodali kuce APNu nisu odjavljeni s adrese.zasto hr takve ne odjavi.zato sto po opcinama ljudi nerade podo kako treba.

VL
BR
braveheart11
18:21 15.09.2015.

zakoni se moraju postivati oko dvojezicnih tabli ali oko 11 stanovnika u jednoj kuci ne.... prosudite sami

VL
NI
ninja72
16:42 15.09.2015.

... ako je netko ciste savjesti onda neka dobije sto je zakonom odredeno, ali zar nakon onoga sto su ucinili Saborskom i..... imaju obraza nesto traziti.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
17:03 15.09.2015.

jesu se srbendine zapitale ikad sto mi osjecamo sto su oni tu.jeli nama tesko svsko jutro ustanem pogledam sliku poginuli koi vise nikad nece biti a ovi se vratili i tako su bahati da nas ponizavaju sa svojom prisutnoscu

VL
NI
ninja72
16:56 15.09.2015.

Zar Plaski ima i gradonacelnika?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.