Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Planirali team building na godišnjicu pada Vukovara

U prvoj poruci koja je poslana članovima ŽO-a spominjalo se samo druženje u Drinovcima (što ne znači da posjet Škabrnji nije bio u planu), dok je u poruci kojom je putovanje otkazano spomenuta i Škabrnja u koju će HDZ-ovci u siječnju...
14. studenoga 2018. u 09:18 17 komentara 1491 prikaza
Dražen Barišić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

HDZ Zagrebačke županije organizirao je pa, slučajno ili ne, nakon upita Večernjeg lista otkazao dvodnevno druženje članova Županijskog odbora (ŽO) i predsjednika općinskih i gradskih organizacija 17. i 18. studenog na obiteljskom gospodarstvu Skelin u Drinovcima (Šibensko-kninska županija).

Dražen Barišić Gradonačelnik na udaru Grmoja: Spavač Barišić se uz Kuščevićev blagoslov ponaša kao lokalni šerif

Dio članova ŽO-a bio je zaprepašten da vodstvo HDZ-a Zagrebačke županije druženje u Drinovcima organizira baš na obljetnicu pada Vukovara smatrajući to potpuno neprimjerenim. Kako se Dražen Barišić, predsjednik te županijske organizacije, nije javljao na naše pozive, o odlasku u Drinovce upitali smo Matu Čička, tajnika županijskog HDZ-a.

– Organiziramo odlazak u Škabrnju, što je izglasao Županijski odbor zbog obljetnice stradanja, a o druženju u Drinovcima ne znam ništa. O tome treba pitati predsjednika organizacije Barišića – kratko nam je odgovorio Čičak. Međutim, ubrzo nakon tog razgovora izvori iz županijskog odbora HDZ-a poslali su nam obavijest koju su netom dobili – iz tajništva HDZ-a Zagrebačke županije:

Velika Gorica Brza administracija Grad za dobar biznis u blizini Zagreba: Plaće su najviše u Hrvatskoj

“Nakon provedene ankete vezane uz putovanje u Drinovce i posjet Škabrnji velik broj naših članova planira put u Vukovar u istom terminu pa ćemo planirano putovanje i posjet Škabrnji odgoditi za siječanj.” U prvoj poruci koja je poslana članovima ŽO-a spominjalo se samo druženje u Drinovcima (što ne znači da posjet Škabrnji nije bio u planu), dok je u poruci kojom je putovanje otkazano spomenuta i Škabrnja u koju će HDZ-ovci u siječnju... 


>> Pogledajte što premijer Plenković kaže o marakeškom dokumentu

Lolo Jones
IZNENAĐUJUĆI PROBLEM
Slavna ljepotica (37) priznala da je djevica, a onda se dogodilo nešto što nije očekivala
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • Deleted user:

    Hdzejcima je.stalo.do vukovara kao do lanjskog snijega.. oni se klanjaju zlatnom teletu pupavcu

  • bizonko1:

    Drinovci su bili samo krinka, hadezeovski štakori su u tajnosti trebali putovati na parastos u Bačku Palanku s bratom Pupovcem.

  • ivica.vranjic:

    Čitam vas komentatori na smečernjaku. Svima su vam puna usta Vukovara! Dođete se naslikati jednom godišnje ili rjeđe pa mašete tim fotkama po društvenim mrežama. A što ste bili spremni dati za Vukovar tada, a i sada? Vukovaru pomozite na ... prikaži još! Zrinjevcu. Tamo su problemi Grada na Dunavu i Hrvatske! Okupite se pred tim sudom, tamo protestirajte, tamo se borite za Vukovar, Vukovarce, Hrvatsku, Hrvate!