Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekologija

Planinari čistili otpad uz gorski potok Mrzljak na Ivančici

'var \\u0096 11. 11. 2010., Ivanec \\u0096 Ekoloska sekcija Planinarskog kluba Ivancica ocistila je potok Mrzljak od krupnog otpada  PHOTO:  presnimila Ljiljana Risek'
''
14.11.2010.
u 13:10

Akciju su organizirali kako bi od otpada očistili korito Mrzljaka od pilane prema Žganom vinu

IVANEC – Dvije prepune traktorske prikolice automobilskih olupina, ostataka odbačenih motokultivatora i bicikala, kanti, limenki, lonaca i raznog drugog krupnog otpada iz Mrzljaka na Ivančici, jednog od najživopisnijih gorskih potoka, izvukli su članovi Ekološke sekcije Planinarskog kluba Ivanec. Akciju su organizirali kako bi od otpada očistili korito Mrzljaka od pilane prema Žganom vinu, koji se nalazi uz nekad popularni planinarski put što izletnike vodi do vrha planine.

 – Zgrozili smo se kad smo vidjeli što su sve nemarni građani "pospremili" u potok! Očito je da im sve moguće ekološke poruke što ih upućuju naši ekolozi ne znače ništa. No, najneugodnije iznenađenje doživjeli smo na najljepšem dijelu Mrzljaka, gdje je odloženo nekoliko olupina osobnih vozila, peći i guma – kazali su nam planinari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije