Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Johnson oštro protiv May
Povratak na članak

'Plan za Brexit intelektualno je poniženje'

Izostanak sporazuma bolji je od lošeg sporazuma. Loš je onaj sporazum koji bi razbio Ujedinjeno Kraljevstvo.

Komentari 6

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
11:39 29.09.2018.

Samo naprijed Englezi potrebno je ovim EU .ederima pokazati granice. Nećete se valjda i vi naguziti dati.

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
11:42 29.09.2018.

Razgovarao više puta i s jednima i drugima. Ne bi oni imali ništa protiv da im nije ovako bolje. Ne žele da im kojekakav ološ šeće po državi bez kontrole i da im neki bivši kriminalci donose zakona.

VL
KO
kordunmoj75
08:54 30.09.2018.

Zaista je cudno,da samo male i bjedne drzavice,zele ulaskom u EU uvesti euro,kao platezno srestvo,dok bogate industrijske i razvijene drzave to uporno izbjegavaju,kao Britanija,Svedske,Danska,.......u cemu je problem????

VL
AA
aabbcc
09:59 29.09.2018.

Norvezani i Svicarci su kao najvise intelektualno ponizeni jer nisu ni htjeli uci a Englezi su kao int. ponizeni jos kada nisu dali funtu za izmisljeni euro kao i Svedjani, Danci i drugi. manje int. narodi zajednice. : )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.