Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojkot Jareda Kushnera
Povratak na članak

“Plan stoljeća” za Palestinu nije zaživio ni jedan dan

Jared Kushner viši je savjetnik Donalda Trumpa te je suprug predsjednikove kćeri Ivanke Trump. Prijedlog većih ulaganja u Bliski istok kako bi zemlje privolio na političke ustupke predstavio je jučer i danas u Bahreinu

Komentari 9

NE
Nepokolebljiv
23:23 26.06.2019.

Nije njima do mira! Arafat je bio pred mirom u Camp Davidu pa pobjegao! Opravdao se: Sta vi mislite koliko dugo bi ja zivio kada bi prihvatio mir?! Arapi sto se od 1962 nazivaju Palestincima vole nerad i povremeno izazivati nerede, poslati ponekog blentu aktivirat eksplozivni prsluk i slat kacuske na Izrael.

VL
DA
DarthVader
09:50 27.06.2019.

Od palestinaca nista novo.

VL
ZA
Zapadnjak
08:13 27.06.2019.

prvo, ne postoji sest milijuna "izbjeglica", to je unrwa-in prenapuhani broj, nema ih ni dva milijuna... drugi, i bitnije, vise nitko nema izlika, stol je postavljen, ameri i Izrael sjede za njim dok ovi drugi ne zele ni doci, pa nije ovo kushnerovo sveto pismo, sve je podlozno promjenama i razgovorima, ali ovi drugi ne zele pregovarati, njih zanima iskljucivo "smrt Izraelu" i "from the river to the sea", a to se moze ostvariti samo silom koju nemaju... alternativa pregovorima je nastavak statusa quo sto ce u konacnici najvjerojatnije dovesti do aneksacije zapadne obale u nekom trenutku, sto ce biti odlicna stvar za ljude koji tamo zive, a politicki "palestinci" ce o tome cmizdrit jos petsto godina... dodatno, zapitajmo se koliko puta nedemokratski dzihadisticki vođe "palestine" trebaju odbiti pregovarati, koliko puta trebaju zaprijetiti genocidom da bi ih se konacno prestalo smatrati zrtvom?

VL
Avatar Matteo1200
Matteo1200
00:26 27.06.2019.

˝U plan nije uključen i povratak gotovo šest milijuna palestinskih izbjeglica koje je Izrael raselio˝; da li se ˝novinar˝ Hassan ikad zapitao što je sa stotinama tisuća nijemaca, mađara, talijana i drugih naroda (ako se svi zbroje brojka bi lako dostigla koji milijun) koji su nakon WWII nemilosrdno potjerani sa svojih vjekovnih ognjišta jer su njihove matične države izgubile rat-koloko mi je poznato, arapi su sa svih strana u više navrata napali Izrael sa namjerom da ga zbrišu s lica zemlje i svaki put IZGUBILI, to što se ni dan danas ne mire s gubitkom je njihov problem.

VL
PU
paul-umpe
08:43 27.06.2019.

opet hasan udara po svom.Hvala Bogu da postoji Benjamin.Bez njega nebi bilo nas ili bi se preselili na Antartik.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
04:23 27.06.2019.

Ameri misle da se sve moze kupiti novcem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.