Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:

'Plan 21 bio je farsičnog karaktera, HDZ radi ozbiljan gospodarski program'

Tomislav Karamarko
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
26.07.2014.
u 17:15

- Mi radimo gospodarski program ozbiljan, to nije program farsičnog karaktera, kao plan 21 - rekao je predsjednik HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko položio je danas vijenac i zapalio svijeću kod spomen-ploče u Strugi Banskoj gdje je 26. srpnja 1991. godine ubijeno 10 hrvatskih redarstvenika.

Tom prigodom je kazao da se HDZ "ozbiljno priprema za preuzimanje vlasti" i da je ova Vlada Hrvatsku srozala do kraja, piše HRT.

- Mi radimo gospodarski program ozbiljan, to nije program farsičnog karaktera, kao plan 21. Mi naš program radimo s domaćim ekspertima, ali i sa najboljim bavarskim institutom. Doista se pripremamo i imamo planove za niz konkretnih projekata za koje ćemo postići konsenzus - rekao je Karamarko.

>>Vladajući zaustavili pad, no HDZ i dalje je najjača stranka!

>>Vlada koju će voditi HDZ provest će lustraciju?

Komentara 77

KA
kajinx
17:44 26.07.2014.

Plan 21! To je vic. To je Blackjack, eintz, ajnc! Oni su najavili da žele kartati sa Hrvatskom.

BA
balic
19:12 26.07.2014.

i premijer ima plan ,kako je ono jucer u Gunji rekao,ne gledajmo u buducnost jer ni ona nije sto je nekad bila ,nego gledajmo sadasnjost.. buducnost nije onakva kao sto je nekad bila pa se sad pitajte sta je mislioo reci kad je to od sebe dao,ni glave ni repa...

L0
luena 01
18:20 26.07.2014.

Plan 21 nisu ni imali,to je samo figurativno kako je premijer rekao... koji vic a gradjani najseli ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije