Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. SVIBNJA U POŽEGI

'Plamen' ulaže 10 milijuna eura što otvara radna mjesta

Požega
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/12
01.05.2014.
u 17:08

Radnike su sindikat i uprava „Plamena“ uz potporu vukovarskog „Vupika“ i Vinarije „Galić“ počastili domaćim specijalitetima

Po tradiciji Slavonsko-baranjski sindikat Praznik rada je proslavio u odmaralištu požeške tvrtke „Plamen“ u Velikoj pod Papukom, a domaćin je bila podružnica tog sindikata u „Plamenu“. U prirodnom okruženju okupilo se više stotina sindikalista, a čestitke su im uputili predsjednik Slavonsko-baranjskog sindikata Dragutin Šmerda, povjerenik u „Plamenu“ Slavko Kotrla i predsjednik uprave „Plamena“ Milan Matijević.

- U godini dana zaključili smo veliki investicijski ciklus izgradnjom topionice i energetskih postrojenja pa su vidljive velike uštede energije, a slijedi ulaganje od 10 milijuna eura u instaliranje nove linije ljevaonice i tehnologiju - istakao je predsjednik uprave „Plamena“ Milan Matijević i dodao da će to početi s radom početkom 2016. godine čime će se zaokružiti tehnološki proces i kapaciteti povećati 40 posto, a omogućit će porast zapošljavanja.

Radnike su sindikat i uprava „Plamena“ uz potporu vukovarskog „Vupika“ i Vinarije „Galić“ počastili domaćim specijalitetima, a tijekom cjelodnevnog druženja nastupili su tamburaši „Veličke legende“.

>> Praznik rada više nema značenje kao nekada, ljudi dolaze u Maksimir zbog besplatne hrane

Komentara 1

SS
sokac sa drave
14:28 07.05.2014.

Neznam sto je sa plamenovom kvalitetom ali bake po selima kazu za stednjak(sporet) da je smederevac puno jeftiniji a i puno bolji, rerna bolje pece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije