Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živi prikaz

Plakat vam govori kamo leti avion koji vam je iznad glave

Avion plakat
Foto: Youtube Screenshot
1/2
25.11.2013.
u 13:14

Britanska nacionalna aviokompanija razvila tehnologiju koja putem digitalnih veleplakata odašilje poruku o destinaciji svake letjelice koju spazite na nebu iznad sebe

Da barem Hrvati znaju, kad već zbog tankih novčanika većina njih ne može letjeti, kamo lete sretnici, čiji avion vide na nebu iznad sebe...odmah bi im se razigrala mašta.

E, to mogu Britanci, čija je aviokompanija British Airways, zajedno s tvrtkom Ogilvy, pokrenula seriju digitalnih veleplakata, koji "komuniciraju" s avionima i otkrivaju ispisanom porukom kamo upravo lete. Oglasi upotrebljavaju uobičajenu tehnologiju za praćenje zrakoplova i prikazuju dijete prsta uperenog prema avionu, čim prelete iznad glave.

– To je prvi put ne samo u oglašavanju British Airwaysa nego i u toj djelatnosti uopće u Velikoj Britaniji – pohvalila je doseg svoje kompanije šefica marketinga Abigail Comber.
– To će stvoriti pravi efekt i ljudi će spoznati kako je putovanje zrakoplovom zapravo uzbudljivo jer nam približava svijet – kazala je ona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije