Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon prvog ubojstva bio sam nervozan, no iduće je odnijelo sav strah i krivnju
Povratak na članak

Plaćeni ubojica: Već drugo ubojstvo odnijelo je sav strah i krivnju

Od prvog ubojstva kupio sam si tenisice, prvi put u životu, kazao je plaćenik na televiziji igrajući se pištoljem; Sitne dilere ubija za dvije do tri tisuće dolara, vođe klana za pet puta više.

Komentari 4

ED
edukacija7
20:16 28.10.2009.

hehe, dajkan imaš praf... ima nas 4 milijuna sirotinje... i neka je par hiljada kradezenjara x 2000$... paaaa... skupili bi nekako...

VL
BT
bili-tartuf
17:28 28.10.2009.

ma..to su uglavnom.....nesvrstani, ipak EU je malo sigurnija..

VL
DA
dajkan3
17:59 28.10.2009.

daj buraz k nama malo dođi na ljetovanje,ima nas milijun sirotinje koji ćemo nekako skucat te pare da ovu našu žgadiju lopovsku riješiš.znam da pokradeno nikad nećemo dobiti natrag a i godine bijede ne možemo vratit i popravit al ćee nam bar duša naći mir.

VL
OB
-obrisani-
21:39 28.10.2009.

bum ih ja porokal sve,za koju tisućicu kuna. Ipak sam jeftiniji,hahahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.