Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vetropack Straža
Povratak na članak

Plaće i dalje rastu s troškovima života te za dodatnih 1,25 posto

Radnici će i nadalje imati beneficije koje nisu propisane kolektivnim ugovorom, policu dodatnog zdravstvenog osiguranja, sistematske preglede...

Komentari 8

Avatar netko30
netko30
12:39 19.12.2011.

ma jedina prava firma kod nas...stvarno svaka vam cast.........e da mi se jos samo zgurat k vama, bio bi to slag na torti moga komenatra heheh

VL
ST
sttipe
16:45 19.12.2011.

minimalna plaća se mora vezat za potrošačku košaricu a ne za prosjek koji svima pada..jer cjene nije briga za prosjek...inflacija koja je s eurom na putu da stigne inflacije bivše juge(na švicarcu se vidi),jede plaće takvom brzinom da će za 10 godina 60% ljudi u europi kopat po kantama..

VL
ST
sttipe
16:45 19.12.2011.

inače svaka čast firmi..

VL
CU
cuma
08:31 20.12.2011.

Što bi rekla svjetska kapitalistička bagra na ovo, svaka čast, bojim se za ove sretne ljude, i za radnike i za njihove poslodavce,,,neće to mirno prihvatiti domaći neoliberalni goniči robova,,,,pa i naša nova socijaldemokratska Vlada, će čini mi se vrlo vjerojatnim scenarijem ići na razvrgavanje postojećih KU i sklapanje novih,,,,preostali zaposlenici, držte gaće!

VL
LA
larala
09:01 20.12.2011.

Vetropak straža je jedina firma u hr. koja zna što znaci pošteno platiti radnika i zato ubire plodove....kad bi se gospoda politicari i vrli hr. ekonomisti ugledali ili bar vodili primjerom straže hr. bi brzo izašla iz krize i procvala na dobrobit svih al, eto gospoda više vole gledati i slušati što kaže eu, sv. banka i ostala bagra koja sebe naziva gospodarstvenicima.....nema veze što je to put u propast....bitno da se narod oguli do kosti

VL
BI
bigred1
16:48 20.12.2011.

mislim da su švicarci većinski vlasnici.

VL
VU
vucko
16:11 21.12.2011.

CUMA-pise „ sto bi na to rekla kaptalisticka bagra „ ? Takov sistem vladao je u Njemackoj jos od 1960. god. 13. placa, bozicnica 50 % bruto place ,cak za 1. maj 10 DM „Maj Geld“ to je onda biloilo za 10 casa piva. Novac za dopust 50 % mjesecne place,zu redovnu placu . Pa to komunisticka banda u bivsoj FNRJ nikad nije sprovela. Ako su i nesto dali onda su nastampali toliko dinara da je novac iz dana u dan vrijedio sve manje i manje ! 1962. god je vec tada Njemacka (Adenauer) dala 4 miliarde kredita USA !!! 1972. god.Ludvig Erhard- ministar gospodarstva ,uveo je „Porez na konjukturu“ od 7 % da smanji produktivost za 2 god. nakon dvije god. ksnije taj porez je vracen u potpunosti radnicima i namjestenicima. To je kapitalizam ! U to doba sagradio sam si prvu kucu u Njemackoj a vozio Opel Admiral ! I dok ste vi uzivali u blagodatima komunizma, ja sam uzivao u zaradi ondasnjih DM !

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
15:13 26.12.2011.

Evo ga.Ova firma je privatizirana po istom zakonu kao i sve ostale.Zašto su onda jedne dobre,a druge nisu,a rade i djeluju u Hrvatskoj ? O Čemu se tu radi ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.