Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
političke optužbe

Plaćamo li samo Čehokovu promidžbu na VTV televiziji?

sdp
MARKO JURINEC / PIXSELL
03.02.2011.
u 13:10

SDP-ov Vjeran Radelić i nezavisni Robert Podolnjak prozvali su još jednom varaždinskoga gradonačelnika

Nakon HNS-a i nezavisni Robert Podolnjak te Vjeran Radelić (SDP) zatražili su da se u gradskome proračunu nađe novac za prijenos sjednica Gradskoga vijeća na VTV televiziji.

– Zašto se tema Parkova tako teško probija do rasprave u Vijeću? Možda zato što je javnost najsnažnija prevencija korupcije. Je li to i razlog neprenošenja sjednica – pitao je Radelić.

– Zašto u Otvorenom na VTV-u, koje plaća Grad, sudjeluje isključivo gradonačelnik, a ne i ostali gradski političari? Plaća li se time njegova osobna promidžba? – pitaju  obojica. Dodaju da je gradonačelniku problem sve duže trajanje sjednica, a njima je to znak da je problema u gradu sve više, a zajedničkih stavova sve manje.

Komentara 5

MT
marshal-tito
13:49 03.02.2011.

ej moji Varaždinci, dokle će ovaj Mubarak, pardon, Čehok da vas šiša ko ofce?

PI
prava istina
13:55 03.02.2011.

marshal-tito bude se ošišal i Čehok, sve u svoje vrijeme. Trenutno je to tak, ali ona stara uzrečica uvijek vrijedi da \"svaka r i t dojde kat tad na š e k r e t\"

PI
prava istina
13:57 03.02.2011.

a po pitanja prenosa tu nema ništa novog, kako si je sada Čehok postavil Vegara u Parkove sve ide po starom jer samo prek poznatih se može ući u \"papire\" I MALO SREDITI \"SITUACIJU\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije