Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri hrvatska studenta na praksu u bocvani
Povratak na članak

Plaća kirurga 6000 eura, cijene niže nego u nas, a država daruje zemlju

Njihovo iskustvo dragocjeno je i drugim liječnicima jer ta afrička zemlja uskoro otvara ogromnu modernu bolnicu i očajno treba medicinsku radnu snagu

Komentari 7

Avatar viki_nuland
viki_nuland
13:49 11.07.2015.

pa to su vizionari iz grupe zinedin zidan i predvidjeli u njihovoj pjesmi pantagana. ha, ha, ha...

VL
OB
Objektivno...
20:06 11.07.2015.

U Botswani koliko ja znam baš i nema Muslimana. Ima više Bušmana koji ne vole da ih se tako zove. Oni vole kad ih se naziva Sun people...

VL
DU
Deleted user
12:04 11.07.2015.

Aha... i onda jednog dana uleti grupa naoruzanih muslimana i pobiju sve pred sobom. Ne hvala...

VL
NV
novo vriijeme
11:46 12.07.2015.

u Hrvatskoj postoji snažna medijska kampanja podržana od nedefiniranih političkih struktura u kojo se strvaraju loši uvjeti rada liječnika kojom ih se želi iseliti iz zemlje Time bi se osiguralo za bogate elitno zdravstvo koje će oni platiti a usluguugu će dobiti od odabranih podobnih liječnika i narodno nekvalitetno zdravstvo koje plaća HZZO u kome će nas liječiti liječnici iz Bocvane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.