Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJE
Povratak na članak

Kim Jong-un suspendirao razgovore s J. Korejom, upitan i summit s Trumpom

Heather Nauert, glasnogovornica State Departmenta, rekla je kako nema informacija od Sjeverne Koreje o prijetnji da otkaže summit i da ono nastavlja planirati za sastanak.

Komentari 18

Avatar Observer
Observer
22:44 15.05.2018.

Raket man provozao sve , ukljucujuci I Trumpa !

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:06 15.05.2018.

Kim uvalio Trumpu maunu.

VL
ZV
Zvjerko
06:11 16.05.2018.

Koliki i.d.iot moraš biti da sada kada je mir, dogovor i okončanje rata nakon desetljeća nepetosti konačno tako blizu, netko ide provoditi vojne vježbe u kojima simulira napad na Sjevernu Koreju? Odgovor je, u stvari, tako logičan - MORAŠ BITI DONALD TRUMP!!!

VL
DU
Deleted user
05:10 16.05.2018.

Čini se da Trump pokušava vidjeti koliko se duboko može potplitati noge zaista "jednoj ogromnoj velesili Kini"? No, to nisu Rusi, s Kinom više nema zajeb . . .!?

VL
DU
Deleted user
06:29 16.05.2018.

ako se kim odrekne nuklearnog naoruzanja onda je stvarno lud

VL
KE
kelab
22:50 15.05.2018.

Komadic svicarskog sira i debeljko miran.

VL
Avatar dzambo
dzambo
05:22 16.05.2018.

Ako njegovo uvjerenje da je Ratna ekonomija bolje od normalne ekonomije nek se drzi svojih ''ideala''...zatvoriti mu ''pipu'' na sve strane pa nek zivi od ''vazduha'' I ratne retorike….svi okolo koji drze vecinom do ratne retorike….Rusija, Iran, Korea...vidi se dokle su ''dogurali'' poslije ' 'zilion'' godina....I sto je najsmjesnije svi koji komentiraju protiv Zapada vecinom idu na Zapad..I jos nisam cuo da mnogi sele I idu za boljim zivotom u Rusiju, Iran, Koreju...I na kraju Zapad isto drzi do ratne retorike ALI ima Ekonomiju normalnu I to je prevaga na vagi UVIJEK...et cak I Kinezi...Vijetnamci...popustili su na CISTOM Komunizmu kakav je bija prije I svoje ''ideale'' pomjesali su sa Kapitalizmom I ide nekako...a ova ''trojka'' I dalje gura po svome….I ak dodje do nuklearnog rata nece biti ni njih...''Rocket Man'' njemu I uzom krugu njegovih ''sljedbenika'' je dobro samo neznam dokle moze tak izdrzat na ''standardu ratne retorike''...isto ka SSSR prije gomilali...gomilali...naoruzanje trosili puno na to I odjednom sve propalo bez ispaljenog metka...

VL
ST
stomugromova
22:53 15.05.2018.

Anglocionisti su opet pomahnitali.Neandertalac Bolton govori da će SAD prevesti sjevernokorejske nukice u SAD.Pompeo nudi svesrdnu pomoć američkih gopodarstvenika.Kao da ih je netko zvao i kao da ih netko treba.Oni žive od pljačke drugih država,a Sjeverna Koreja bogata izuzetno mineralnim resursima od kojih su neki jako rijetki.korporativniom lešinarima već cure sline jer nisu dugo nikog opljačkali.Još od Libije.Baš će ih debeli pustiti unutra.

VL
Avatar naroz
naroz
00:49 16.05.2018.

a vi svi mislili da ce oni tako posle 70 godina samo da se okrenu za dan hhiihihihi bas ste sjeli na rudu

VL
Avatar reference
reference
22:45 15.05.2018.

ahahahaaa, pa zar si ti bucko stvarno vjerovo USronjima.

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
23:20 15.05.2018.

Trump se pise velikim slovom...

VL
PO
pointmaker
23:29 15.05.2018.

neka se sjever i jug koreje dogovore. južna koreja treba prestati slijediti ameriku. sami su ovo inicirali u interesu im je neka to odrade do kraja. amerika će južnoj koreji okrenuti leđa čim zagusti to su napravili svim "demokratskim" vladama država koje su prije sravnili - čim zagusti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.