Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smotra u požegi

Pjevalo i sviralo više od 200 umirovljenih

zborovi (1)
Foto: Dušan Mirković/Pixsell
1/6
28.10.2013.
u 08:22

- Županija ima 22 tisuće umirovljenika, to je toliko mogućnosti i izazova – rekao je župan Alojz Tomašević otvarajući smotru pozvavši umirovljene na suradnju jer svojim iskustvom mogu pomoći u sadašnjim teškim vremenima.

Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije organizirala je svoju tradicionalnu 12. Smotru pjevačkih i glazbenih skupina umirovljenika s tog područja, kojoj je domaćin bila Matica umirovljenika grada Požege. Okupila je u dvorani „Sara“ u Požegi osam skupina s oko 200 pjevača i svirača. Pozdravio ih je predsjednik MUH ove županije Zvonko Čorak, te zahvalio na potpori za organizaciju priredbe, a prigodne riječi ispred središnjice MUH u Zagrebu uputila je članica izvršnog odbora Ankica Glivetić.

- Županija ima 22 tisuće umirovljenika, to je toliko mogućnosti i izazova – rekao je župan Alojz Tomašević otvarajući smotru pozvavši umirovljene na suradnju jer svojim iskustvom mogu pomoći u sadašnjim teškim vremenima.

I gradonačelnik Požege Vedran Neferović pozvao je sve umirovljenike na iskrenu i toplu suradnju, jer su bogatim životnim i radnim iskustvom itekako zaslužili da Grad Požega brine o njihovim potrebama.

Na smotri, koja je bila revijalnog karaktera, su nastupili zborovi iz Jakšića, Vetova, Kaptola, Požege, Pleternice, Velike, Brestovca i Pakraca-Lipika, izvodivši niz poznatih narodnih i zabavnih melodija što je oduševilo više stotina posjetitelja. Zahvalnice za nastup im je uručio Željko Peroutka, predsjednik MUH grada Požege, dok je smotru proglasio zatvorenom zamjenik požeško-slavonskog župana Ferdinand Troha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije