Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Pjevajući osigurali donaciju za Socijalnu samoposlugu u Zadru

Socijalna samoposluga
Foto: PR FOTO
1/10
09.09.2015.
u 11:05

Danas je dostavljena donacija Ultra Sonika Socijalnoj samoposluzi u Zadru. 

U organizaciji radija Soundset Centar iz Zadra, a u sklopu zadarske Kvartoteke i pod pokroviteljstvom gradonačelnika Božidara Kalmete, od 27. lipnja do 18. srpnja na osam različitih lokacija održana je humanitarna akcija prikupljanja sredstava za Socijalnu samoposlugu u Zadru.

Akcija je osmišljena i realizirana na jedinstven način: za svaku pjesmu koju su građani otpjevali na karaokama u sklopu 8 evenata - Ultra Sonik je osigurao 50 kuna za zadarsku Socijalnu samoposlugu- rekao nam je incijator ove hvalevrijedne akcije Aleksandar Kovačević. Pjevalo se u Gajcu, Povljani, Viru, Sukošanu, Kukljici, Ugljanu, Viru  i Zadru. 

Uz građane, u humanitarnim karaokama sudjelovali su i djelatnici Ultra Sonika te niz popularnih pjevača: Marina Tomašević, Ella, Krešo Ban, Maja Bajamić, Jure Brkljača , blues band Jeremija i Prokletnici, samo su neki od njih.

U osam evenata održanih u Zadru, Povljani, Gajcu, Vrsima, Kukljici, Ugljanu, Sukošanu i Viru otpjevano je ukupno 286 pjesama i time prikupljeno 14.300 kuna.
Odlukom Uprave Ultra Sonika ovaj je iznos udvostručen te je Socijalnoj samposluzi donirana roba u vrijednosti od 28.600 kuna.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije