Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javi@vecernji.net

Pjesma, osoba, fotografija... Što vas čini sretnima? Javite nam se!

Sreća
Foto: Thinkstock
20.03.2014.
u 10:44

Međunarodni dan sreće obilježava se 20. ožujka diljem svijeta, a taj je "sretni datum" odredila Generalna skupština UN-a 2012. godine. Podijelite s nama što vas čini sretnima!

Danas obilježavamo Međunarodni dan sreće i tim povodom vas pozivamo da s čitateljima portala Vecernji.hr podijelite ono što je za vas sreća. Osoba, događaj, pjesma, tekst, fotografija... Sve što vas čini sretnima i mami vam smiješak na lice možete nam poslati na mail javi@vecernji.net, a mi ćemo to objaviti.

Međunarodni dan sreće obilježava se 20. ožujka diljem svijeta, a taj je "sretni datum" odredila Generalna skupština UN-a 2012. godine s ciljem da se poveća svijest o potrazi za srećom i dobrobiti svjetskog stanovništva, s obzirom na to da je "potraga za srećom temeljni ljudski cilj".

Komentara 2

ZD
zdepar
11:04 20.03.2014.

kad vidim linića

HE
hellen3353
13:03 20.03.2014.

Ljubav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije