Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pješakinja poginula pred djetetom

prometna
Goran Jakuš/Pixsell
21.02.2010.
u 23:07

U trenutku kada je na nesretnu ženu naletio motociklist s djetetom je prelazila cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza nedaleko njihovog doma

Nepoznata žena poginula je danas u 18.30 sati kada je na nju motociklom naletio Ivan P. (22).

Nesreća se dogodila u trenutku kada je pjesakinja s djetetom prelazila cestu preko pjesackog prijelaza na Aveniji Dubrava kod kućnog broja 248. Kako doznajemo prestraseno dijete nije ozlijeđeno, a po njega je ubrzo došao šokirani otac i odveo ga u njihov stan nedaleko mjesta stravicne nesreće.

Na očevid nesreće izašao je istražni sudac Zupanijskog suda, a tramvajski promet u smjeru grada bio je zaustavljen.

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
06:39 22.02.2010.

Prestrasno!

OB
-obrisani-
06:42 22.02.2010.

Vozacaka kultura u HR je grozna.Ako se pregazi pijesak na pijesackom ,to je ubistvo.Motociklistu mora se zatvoriti dosta dugo.Zalosno.

MP
mparac3
17:03 22.02.2010.

Mozda je zena lazala na cesti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije