Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni rezultatima

Pitali smo stručnjaka može li Pupovac osporiti popis stanovništva zbog Srba u Vukovaru, odgovor je jasan

30.09.2022.
u 08:45

Rezultat popisa nije neki akt nego statistički izračun, dodaje, i jedini mehanizam dokazivanja je li ili nije došlo do pogreške bilo bi provođenje novog popisa u Hrvatskoj

Komentara 50

PI
Pilatus
08:51 30.09.2022.

Koji je faktor Pupovac??? Je da su napravili sranje od popisa, no srbi su se sami popisivali i popravka nema, može ih biti samo manje, više nikako, jer krene li se u pravu kontrolu još će više plakat!

DU
Deleted user
08:55 30.09.2022.

pupavac igra ulogu provokatora uz veliku osobnu korist...iduci popis ce pokazati da ce srba u hrvatskoj biti oko pedestak tisuca...on je plenkovicev potrcko mali od srpstva....

Avatar Zbregov
Zbregov
09:02 30.09.2022.

što je to "srbin" zapravo????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?