Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE MJERE

Pitali smo poznate Hrvate što misle o cjepivu i treba li otvoriti sve za blagdane. O Mostovcima svi misle isto

23.12.2021.
u 09:43

Do koliko će sati smjeti raditi ugostiteljski objekti za Badnju i novogodišnju noć? Tema je to koja se posljednjih dana stavlja u fokus kad se govori o epidemiološkim mjerama. Ministar zdravstva Vili Beroš nije jučer otklonio mogućnost da se radno vrijeme produlji do dva sata iza ponoći, no Ceh ugostitelja u Hrvatskoj obrtničkoj komori predlaže da to bude do četiri sata, pa pozivaju predstavnike Nacionalnog stožera na razgovor. Iznad svega stoji upitnik – a što s omikronom?

Komentara 25

VI
vidum
10:35 23.12.2021.

Nisam za to da sve bude otvoreno. Mislim da bi na Božić trgovački centri trebali biti zatvoreni.

KO
konj1
11:02 23.12.2021.

Bolje da su umjesto izabranih selebritija objavili anketu (kakve su do prije par mjeseci bile redovite ali sad nisu zgodne) o rejtingu stranaka, popularnosti političara i popularnosti njihovih poteza... Ja bih ovako odokativno rekao 1. da je poslije samouništenja lijevog krila partije desno stožerno krilo palo dosta, a Most postao druga stranka u državi; 2. da je Zoka oprao pod sa svim ostalim političarima i da su Mostovci visoko kao nikad; 3. da je potpora referendumu velika... No to je samo moje mišljenje jer ankete sad ne smijemo vidjeti, samo zapravo ni nema smisla raditi ankete kad smo na rubu diktature, jer antivaksere se više ne uzima u obzir kao ljude i građane, valjda i ja sad tamo spadam iako sam se cijepio radi sebe, ali to ne vrijedi ako ne prozivam zatucanima sve koji nisu, ne mrzim Most, i ne mislim da je ustavno diskriminatornim mjerama nametati tehnički i dalje eksperimentalno i slabo efikasno cjepivo radi umjereno jake bolesti. Mračna vremena pred nama...

DU
Dubrava
10:02 23.12.2021.

Pitajte Kabaliste ,znalce Talmuda do kada će to trajati.Oni znaju.Oni puno toga znaju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?