Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA PLAĆA POVRATNIKE

Pitali smo Hrvate u inozemstvu bi li se za 200.000 kuna vratili kući. 'Da, ali samo na godišnji'

Fenix
22.12.2021.
u 20:30

Vlada će plaćati Hrvatima da se vrate u domovinu. Evo kakve su reakcije.

Komentara 121

AB
ante.busic60
20:41 22.12.2021.

Prvo ih svojom politikom rastjeraš pa ih mamiš našim novcem .

DU
Deleted user
21:59 22.12.2021.

Glupost je stimulirati nekog da se vrati, umesto da se investira u u one koji su u zemlji i ubediti ih da ostanu, pomazuci im da krenu nesto sami raditi.

KN
Knez
22:17 22.12.2021.

Diskriminacija! Nisam materijalista i zadovoljan sam životom u Hrvatskoj, zdrav sam i mogu raditi, a obitelj i moji bližnji mi vrijede više od eura s one strane granice. Uredno plaćam porez i sad bi vi to lijepo darovali onima koji ionako zarađuju više od nas. Što je s nama? Do kad ćemo financirati razne udruge, propale projekte, korumpirane političare, manjine, druge države, sve više ratnih heroja, sad i "gastarbajtere"?!? Ja od tih svih nemam ništa i ne trebaju mi, zbog čega bi ih morao financirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?