Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Pita mene moja frizerka: za koga glasati u drugom krugu?'

Nezavisni saborski zastupnik i kandidat na izborima za župana u Koprivničko-križevačkoj županiji Željko Lacković na Facebooku je objasnio kome daje potporu u drugom krugu izbora - Darku Korenu ili Slavku Tucakoviću.
30. svibnja 2017. u 21:35 8 komentara 1423 prikaza
Željko Lacković
Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Nezavisni saborski zastupnik i kandidat na izborima za župana u Koprivničko-križevačkoj županiji Željko Lacković na Facebooku je objasnio kome daje potporu u drugom krugu izbora - Darku Korenu ili Slavku Tucakoviću

Kerum i Krstulović Željko Kerum: 'Uspoređivati mene i Oparu je kao uspoređivati gradilište i kazalište'

- Pita mene moja frizerka: za koga glasati u drugom krugu? Kažem joj da su tri izbora: ili ne izađeš, ili odabereš po svojoj savjesti između Tucakovića i Korena ili poništiš listić - kazao je Lacković. 

U nedjelju će se za koprivničko-križevačkog župana boriti kandidat Mreže nezavisnih lista, kojega podržava HDZ, Darko Koren i SDP-ovac Slavko Tucaković. Koren je u prvom krugu dobio 41, Tucaković 28, a Lacković je ostao treći sa 22 posto osvojenih glasova.

 

Mirando Mrsić Kratkotrajno zatišje Vraća kažnjene zbog verbalnog delikta, a Mrsića gura sa scene Bruna Esih Bruna Esih: Imat ćemo klub zastupnika, naši uvjeti Plenkoviću se mijenjaju' Miro Bulj Miro Bulj: 'U ovoj zgradi nalazi se najveće zlo Splitsko-dalmatinske županije'

 

Aktivni odmor
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Oni se izležavaju na plaži, a ti letiš 60 metara iznad njih!

A1 izdvaja za Vas

 • pavel1001:

  a čuj glava,glasaj za Vettela ako je imao najbolje vrijeme u drugom krugu.

 • Avatar indigo25
  indigo25:

  postoji još opcija ako odete u inozemstvo i boli vas ko će se ufoteljiti.

 • jadrmatic:

  Kažem joj da su tri izbora: ili ne izađeš, ili odabereš po svojoj savjesti između Tucakovića i Korena ili poništiš listić - kazao je Lacković...ljudi moji, od Josipovića nismo imali ovako odlučnog političara.