Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri izbora...

'Pita mene moja frizerka: za koga glasati u drugom krugu?'

Željko Lacković
Damir Špehar/PIXSELL
30.05.2017.
u 21:35

Nezavisni saborski zastupnik i kandidat na izborima za župana u Koprivničko-križevačkoj županiji Željko Lacković na Facebooku je objasnio kome daje potporu u drugom krugu izbora - Darku Korenu ili Slavku Tucakoviću.

Nezavisni saborski zastupnik i kandidat na izborima za župana u Koprivničko-križevačkoj županiji Željko Lacković na Facebooku je objasnio kome daje potporu u drugom krugu izbora - Darku Korenu ili Slavku Tucakoviću

- Pita mene moja frizerka: za koga glasati u drugom krugu? Kažem joj da su tri izbora: ili ne izađeš, ili odabereš po svojoj savjesti između Tucakovića i Korena ili poništiš listić - kazao je Lacković. 

U nedjelju će se za koprivničko-križevačkog župana boriti kandidat Mreže nezavisnih lista, kojega podržava HDZ, Darko Koren i SDP-ovac Slavko Tucaković. Koren je u prvom krugu dobio 41, Tucaković 28, a Lacković je ostao treći sa 22 posto osvojenih glasova.

 

 

Komentara 8

PA
pavel1001
22:54 30.05.2017.

a čuj glava,glasaj za Vettela ako je imao najbolje vrijeme u drugom krugu.

JA
jadrmatic
22:30 30.05.2017.

Kažem joj da su tri izbora: ili ne izađeš, ili odabereš po svojoj savjesti između Tucakovića i Korena ili poništiš listić - kazao je Lacković...ljudi moji, od Josipovića nismo imali ovako odlučnog političara.

Avatar indigo25
indigo25
22:59 30.05.2017.

postoji još opcija ako odete u inozemstvo i boli vas ko će se ufoteljiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije