Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otjerao ih pas

Pit bull spasio tromjesečnu bebu od otmičara

Spašena beba
Screenshot
24.11.2012.
u 20:55

Pljačkaši, muškarac i žena, upali su u obiteljsku kuću i tražili novac. Zgrabili su i dijete te pokušali pobjeći s njim, no spriječio ih je obiteljski kućni ljubimac

Zahvaljujući pit bullu spašena je tromjesečna beba koju su pokušali oteti dvoje naoružanih pljačkaša. Naime, u obiteljsku kuću Nayeli Garzon-Jimenez u Indianapolisu u utorak su upali pljačkaši, muškarac i žena, piše The Huffington Post.

Iako majka ne priča engleski, razumjela je da od nje traže novac. U trenutku kad su upali u kuću, žena je pričala na telefon sa svojim suprugom Adolfom Angeles-Moralesom, a u rukama je držala dijete.

– Rekla mi je što se događa, a ja sam joj rekao neka pokuša identificirati pljačkaše. U istoj sekundi ona je počela vikati i vrištati te rekla kako je netko upravo zaglavio vrata rukom – ispričao je suprug.

Nekoliko trenutaka kasnije, razbojnica je zgrabila dijete iz ženinih ruku i htjela s njim pobjeći.

– Jedan od naših pasa nije ju pustio kroz vrata. Pas je počeo režati na njih i glasno lajati, a razbojnica je tada bacila dijete natrag mojoj ženi i onda su pobjegli – ispričao je otac.

U cijeloj strci, njegovu suprugu udarili su pištoljem po glavi, no srećom, nije teže ozlijeđena već je prošla samo s ogrebotinama. Bebu nisu ozlijedili.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar kobra22
kobra22
08:15 25.11.2012.

nema odanije stvra na svijetu nego što je pas.Sve će učiniji za svjeg vlasnika,na bilo koji način!!!

Avatar flegmatik
flegmatik
06:31 25.11.2012.

Pa dobro, pas je vrlo teritorijalna zivotinja i cesto se koristi kao cuvar kuce. Uostalom, od kud natpisi "Ostar pas!" ili "Ovu kucu cuvam ja!" kad ne bi tako bilo?

MR
mravac8
13:38 25.11.2012.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije