Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pišu li to Washington Post, Politico, New York Times u duhu ruske propagande?

17.03.2023. u 08:36

Zloslutne poruke s naslovnica zapadnih medija kao i obavještajne analize nagovještaju da su Washingtonu i NATO-u dojadile ratne igre s drugovima iz Moskve na krvavim leđima ukrajinskih i ruskih vojnika

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:40 17.03.2023.

Gospodin Ristić kao i obično u sridu. Sve točno i sve ide u tom pravcu. U stvari uz malo racionalnosti to je bilo jasno od početka. Drugačije su stvari vidjeli jedino navijači. Rat u kojem sudjeluju svjetske sile, a Rusiusi to jesu sasvim je nešto drugo od lokalnih ratova naroda i državica. Rusija je uz to i nuklearna sila i što mislite da rat i krene u pravcu ukojem to Ukrajinofili žele da ne bi došlo do upotrebe taktičkog nuklearnog oružja ? Jasno da bi i svaka zemlja koja ga ima upotrijebila bi ga u takvoj situaciji. U suprotnom , a što će joj to oružje ? Tako da uopće nije upitno da li će Rusi ostvariti svoje minimalističke ciljeve, a to je pripajanje regija koje su već pripojili. Pitanje je samo koliko će to trajati i uz koje žrtve i ništa više. Sad su iz ovoga izvukle velike koristi i ostvarile velike profite, a i još će. Od energenata pa do oružja, a EU su se kao mala djeca nalijepile na priču SAD bez kojih vrlo vjerojatno rata ne bi niti bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije