Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija pronašla osumnjičenog za napade

Pištoljem zaprijetio osječkoj obitelji na ulici

pištolj
Foto: Anto Magzan/PIXSELL, ilustracija
01.02.2016.
u 15:52

Ubrzo nakon dojava građana o napadaču s plastičnim pištoljem policija je pronašla osobu koja se sumnjiči za dva napada u Osijeku.

Obitelj Jelavić iz Osijeka sinoć je, oko 18.30 sati, na putu do prijatelja doživjela strašan šok kojega će se sjećati dugo vremena.

Naime, hodajući kod Premize muškarac koji je išao prema njima odjednom je izvadio pištolj, repetirao ga i uperio suprugu Frani u glavu. Zajedno s Franom bila je i supruga Ana kao i dvoje malodobne djece (sin 9 i kćerka 12 godina).

Od takve prijetnje uplašili su se, a djeca su počela i plakati. Tada je napadač pobjegao. 

Ubrzo nakon dojava građana o napadaču s plastičnim pištoljem policija je pronašla osobu koja se sumnjiči za dva napada u Osijeku. Navodno je riječ o 31-godišnjem hrvatskom državljaninu kod kojega je i pronađen plastični pištolj koji je privremeno oduzet.   

>> 'Hoćete da vas ubijem!?', vikao je mašući pištoljem

Komentara 2

Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:00 01.02.2016.

imala bu-dala sreće što ga neko nije izbušio ko staru kantu

OB
Objektivno...
17:46 01.02.2016.

Evo kako dugo izdrže kineske igračke kada se dijete s njima pažljivo igra. Izdrže i tridesetak godina koliko ima ovaj magarac s plastičnim pištoljem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije