Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo u španskom

Pištolj je nekontrolirano opalio i usmrtio 23-godišnjaka

ubojstvo u španskom (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
16.04.2010.
u 11:41

Kotlar je uzeo pištolj iz kojega je izvadio spremnik sa streljivom te ga repetirao. Zbog nestručnog rukovanja pištolj je nekontrolirano opalio i usmrtio 23-godišnjaka.

Nestručnim rukovanjem pištoljem, za koji nije imao potrebnu dozvolu, 20-godišnji student Roko K. iz Zadra usmrtio je jučer oko 8 sati ujutro 23-godišnjeg mladića kojeg je upoznao večer ranije kada su zajedno kartali i pili, izvijestila je zagrebačka policija.

>>Student ustrijelio znanca u prsa pa mu davao umjetno disanje

Očevidom je utvrđeno da mladić nije pucao namjerno i da je nesretni događaj splet nesretnih okolnosti. Prema policijskom izvještaju Kotlar je jučer oko 7.10 sati u društvu nesretnog 23-godišnjaka i 30-godišnjeg prijatelja stigao u kafić Ivana u Španskom, gdje su nastavili piti. Kotlar je sa sobom imao pištolj koji je, na nagovor ostale dvojice, pokazao i potom odložio na šank.

Konobarica je pištolj podigla pa ga odložila s unutarnje strane šanka. Tragedija se dogodila kada su dečki odlučili napustiti kafić. Kotlar je uzeo pištolj iz kojega je izvadio spremnik sa streljivom te ga repetirao. U tom trenutku cijev pištolja bila je uperena u 23-godišnjaka te je zbog nestručnog rukovanja pištolj nekontrolirano opalio i zadao 23-godišnjaku smrtne ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja Kotlar je uz posebni izvještaj odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Iako ga se  prvotno  teretilo zbog počinjenoga kaznenog djela – dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u vezi s teškim kaznenim djelom protiv opće sigurnosti, kazneno djelo prekvalificirano u ubojstvo nakon što je Kotlar pristao preuzeti odgovornost za posljedice.

Ključne riječi

Komentara 47

RA
rajko
19:45 16.04.2010.

A onda je svizac zamotao cokoladu

SO
southshp
13:10 16.04.2010.

naravno da i ubojica i ubijeni imaju ime (tamo sam ih objavio)

MI
mightymraz
12:39 16.04.2010.

a o kojem se pistolju radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije