Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morate pročitati

Dirljivo pismo majke tek rođenom djetetu

beba
Foto: Facebook
1/2
24.07.2014.
u 10:19

U pismu je opisala svoje teškoće u prethodnoj trudnoći kad je izgubila dijete kao i brojne životne poruke koje želi prenijeti tek rođenoj Uni

Novinarka Martina Mlinarević Sopta na Facebooku je objavila pismo koje je napisala svojoj tek rođenoj kćeri Uni. Dirljivo pismo pisano iz perspektive djeteta koje je tek došlo na svijet u samo je dva dana prikupilo više od 15.000 lajkova, a podijeljeno je čak 2664 puta.

U pismu je opisala svoje teškoće u prethodnoj trudnoći kad je izgubila dijete kao i brojne životne poruke koje želi prenijeti tek rođenoj Uni.

Dozvoli da ti ispričam. Moja je mama izgubila prvu bebu. A ja sam došla iz Graškograda. S mjesta gdje žive još nerođene bebe i kamo odlaze bebe koje ponekad eto, moraju otići od ljudi. Tamo ima sunca, i pasa, i gumenih bombona, a nema ratova, laži i političara. Možda mi ne vjeruješ, ali tamo sam upoznala svoga brata. Rekao je da ovaj put ja moram sve izdržati i zagrliti mamu. Kad su me ono prvi put položili na njezina prsa, omotala sam se zato oko nje, i njegovim i svojim rukama, kao bršljan. Skrckali smo joj ključnu kost snagom svoje ljubavi  – piše mlada majka.

Što je toliko dirnulo brojne korisnike Facebooka pročitajte u nastavku:

 

>> Gubi bitku s bolešću: Pročitajte dirljivo oproštajno pismo hokejaškog fajtera

Komentara 4

Avatar lasta mala
lasta mala
11:16 24.07.2014.

Samo mame znaju da sve napisano u pismu i jest tako.Uni želim dobrodošlicu u šareni svijet a mami puno strpljenja i lijepih trenutaka.ONE RUŽNE NEKA PRESPAVA.A ostale mame-LJUBITE SVOJE ANĐELE,NE UZIMAJTE IH ZDRAVO ZA GOTOVO.Ljubite ih-tada rastu,nemojte ih nikada udariti-tada se smanjuju!!!POZDRAV OD SRETNE MAME 3 PREDIVNE CURUCE...

Ivan Štorga
16:59 24.07.2014.

To pismo pisala je svojoj bebi i tako je trebalo ostati. Daleko od javnosti. Ovako ispada samoreklamiranje. To bi jedna novinarka trebala znati.

QW
qwas33333
17:15 24.07.2014.

zabranite internet alkoholičarima, balavcima i majkama s posporođajnom ošamućenošću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije