Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK NAŠEG DOBA

Piše Miljenko Jergović: Oliver Frljić - Braća Karamazovi i njihove nemoćne sestre

06.03.2022.
u 18:59

Kako samo kazalište zapravo i ne zanima one s kojima je Frljić imao problema, kao što ih ne zanima ni Dostojevski, tako je i njegova nakana, tobožnja ili stvarna, da u Zagrebu ostane nevidljiv, prošla vrlo uspješno. Savršeno bi prošla da Dostojevski po nevolji nije Rus. A imati ovih dana posla s Rusima već je samo po sebi provokacija

Ključne riječi

Komentara 21

BE
bezvrijedanyugodinar
20:52 06.03.2022.

Jegovi i Frlić pobjegli iz BiH tjekom rata u Hrvatsku,a od kada su došli rovare protiv Hrvatske🇭🇷🇭🇷♥️💙🇺🇦

LO
lonicera
19:36 06.03.2022.

Oliver Frljić? Režiser koji je dehumanizirao svoje neistomišljenike. I kome se ljevica zbog toga klanja. I ne vide ništa sporno u tome! Ne hvala!

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
19:13 06.03.2022.

Miljenko Jergović i Oliver Frljić. Jel može gore?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?