Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neredi na stadionu
Povratak na članak

Pirotehničari i psi sve su pretražili i ništa ranije nije ušlo na tribinu

Putovi pirotehnike koja ulazi na naše sportske objekte, pa tako i u Maksimir strogu su čuvana tajna i kad jednom bude otkrivena više neće biti topovskih udara, izgubljenih očiju, opečenih, pogođenih nevinih ljudi.

Komentari 3

OB
-obrisani-
07:33 10.05.2010.

I koji je zakljucak? Ako nitko ne moze nista da donese na stadion , a da to drotari ne primjete, jedina je mogucnost da pirotehniku donose drotari. Lova vrti gdje burgija nece!

VL
LT
lucas_taf
09:23 10.05.2010.

Da, dakle nije bitno kako spriječiti unos pirotehnike, nego donijeti zakon po kojem se UPOTREBA i/ili UNOS već otprije zabranjene pirotehnike i ostalih sredstava KAŽNJAVA sa ogromnom kaznom. Kraj priče.

VL
PE
petracan
11:41 18.05.2010.

Slažem se apsolutno sa Lucasom. Netreba spriječavati unos pirotehnike , nego pooštriti zakon do maksimuma , pa onda neće ni trebati kontrolirati unos pirotehnike.... !!! Tko će unijeti baklju kao će za nju odsjediti 3 godine u buksi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.