Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sisački trovači'

'Pio sam pivo i drugi sam se dan probudio'

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
11.04.2014.
u 21:10

Za razliku od pokojnih Jadranke Podgoršek i prof. Damira Zaimovića, Vlado je preživio pa je slučaj mogao prijaviti policiji

– Pajo me pozvao svojoj kući da mi jeftino proda mobitel. Kada sam došao, ponudio mi je pivo. Popio sam ga i tek sam se drugi dan omamljen probudio u svom stanu. Ne znam što se dogodilo, samo sam primijetio da mi je opljačkan novac i neke stvari – svjedočio je Vlado Pjevač na ponovljenom suđenju tzv. sisačkim trovačima, Gordani Laktašić (35) i Dragomiru Pavloviću Paji (40), optuženima za dvostruko ubojstvo trovanjem.

Za razliku od pokojnih Jadranke Podgoršek i prof. Damira Zaimovića, Vlado je preživio pa je slučaj mogao prijaviti policiji. A da su žrtve podlegle smrtonosnom koktelu antipsihotika leponexa u pivu, potvrdio je toksikolog Zdravko Kovačić. Kozapin i alkohol, koji su pronađeni u tijelima žrtava, pojačano su negativno djelovali na središnji živčani sustav te rad srca i pluća, što dovodi do smrti. – Sjećam se kada je Pajo došao u kafić i rekao da je "profa" upravo jeo i da “spava kao mala beba” – svjedočila je Božica Šurlan. Napomenula je kako misli da je to bilo upravo onog dana kada je prof. Zaimović umro. Budući da su se pojavili i svjedoci s različitim iskazima o tome tko je žrtvama ubacio tablete, sudsko vijeće prihvatilo je prijedlog da se neki svjedoci opet saslušaju i suoče.

>> Počelo novo suđenje sisačkim trovačima Gordani Laktašić i Dragomiru Pavloviću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije