Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pio s poznanikom pa ga pokrao kad je zaspao

laptop
AFP/PIXSELL
10.01.2010.
u 12:10

Tijekom kolovoške noći R.B je na Svačićevom trgu u Zagrebu konzumirao alkoholna pipća s M.K. (29). Iskoristio je situaciju kad je M.K. zapsao na klupi i odnio mu laptop i mobitel u vlašništvu firme Gfk.

Policija je dovršila kriminalističku obradu nad  R.B. zbog krađe koju je počinio između 21. i 22. kolovoza 2009.

Tijekom te noći R.B je na Svačićevom trgu u Zagrebu konzumirao alkoholna pipća s M.K. (29). Iskoristio je situaciju kad je M.K.  zapsao na klupi i odnio mu laptop i mobitel u vlašništvu firme Gfk.

Priveden je uz posebo izvješće u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Poznat je policiji po više od 100 kaznenih djela, krađa, teških krađa i premlaćivanja.

Ključne riječi

Komentara 6

KA
karambita
12:32 10.01.2010.

Pa zaista zalosno, opet policija trenira strogocu na tamo nekim sditnim pljackasima, a ovi gore sto su na vlasti, pa tamo policija ne smije prismrditi. Ovo je zaista \"narodna milicija\", samo hapse obican narod. Ha, zivio Tito i CKKPJ

OB
-obrisani-
12:34 10.01.2010.

Gfk - najveća agencija za istraživanje tržišta u Hrvatskoj s vrlo širokom lepezom usluga klijentima.Pod istraživanjem se podrazumijeva i koliko mogu polokat s \"prijateljem\" dok me ne oplinra, a široka lepeza usluga je laptop i mobitel.

MM
Mladen Miletić
13:36 10.01.2010.

Pio s poznanikom pa ga pokrao kad je zaspao, to je po onoj staroj \"tko spava zlo nemisli\" ali bogami onaj tko je budan i ima preko 100 kaznenih dijela te držan na slobodi da radi za pravosuđe taj dobro misli. I dobro slobodno p- demokratski prolazi .. Jel drže ga vani više kriminala mi više riješavaju sude tako da ga prekko 100 ljudi tuži i svi plačaju sudske takse odvjetnike i imamaju posla kao suci pravosuđe do penzije.. Tako funkcionira usstav. Budaletine su mišljenja da ga treba lopove zatvoriti i onda? Suci i policija bez posla godinama . Ovako država zarađiva zarađiva i zarađiva. Rezultat što ukrade mora policiji i sudstvu da natrag dade. To nikako neznači da oni koji su oštečeni su sretni ili da mogu dobiti pokradeno od jedn oga lopova koji nema mišta .. Na kraju desetak godina suđenja i dvadesetak sudaca koji donose nepravomočne ili pravomočne presude ovrhe se opet pobijaju po po više godina .. Roman bi napisat moga kako sam upoznao balkanski sistem suđenja i pravosuđa koje nepozna ne priznaje pravičnost pravednost !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije