Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva
Povratak na članak

Pintaru četiri godine zatvora i zabrana dolaska u kafić Medo

Pintar se u ožujku ove godine s poznanikom Simeunčevićem sukobio u kafiću Medo gdje su obojica pila. Više ga je puta ubo lovačkim nožem u trbuh, a samo zahvaljujući brzoj intervenciji liječnika žrtva je spašena.

Komentari 3

MA
mamba64
16:05 23.11.2010.

Evo šta ti je naš zakon: Iša kući po nož zakla čovika ka svinju i otišao kući.Borba liječnika da čoviku vrate život biva uspješna.Da je čovik umra danas bi ovaj koljač dobio oko dvadeset godina,ovako samo četiri i nemože višee kod mede na lokanje.Ovde su doktori uprskali stvar smanjili mu kaznu,a suci kurca išta razume.

VL
OB
-obrisani-
17:09 23.11.2010.

Kao što sam napisao nebrojeno puta, treba revitalizirati goli otok i ovakve otpatke društva tamo preodgajati! Oni misle da su ljudi ali su samo odpadnuto tkivo!

VL
CU
cunt
17:41 23.11.2010.

u naprednim zamljama za to dobiš samo uslovnu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.