Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRHOTINE S MIGOVA

'Pilotima helikopter i Zagreb, a mojoj punici Yugo i Ogulin!'

mig (1)
Foto: Ljiljana Vanjak
1/3
23.09.2010.
u 19:30

- Zar mi nemamo iste šanse da preživimo? Možda bi bilo bolje da je i mojoj punici pružena mogućnost da se liječi u Zagrebu – kritizirao je Nevenko Tomić, suprug kćerke Marije Klipe, koja je stradala od krhotina.

-  Sva sreća da se tamo zatekao jedan „vikendaš“ pa ju je odvezao u  bolnicu u Ogulin. Da njega nije bilo, bojim se što bi se dogodilo - pričala je danas poslije podne Vesna Tomić, zabrinuto čekajući ispred operacijske sale.

Liječnici Zlatko Grbačić i Igor Tripalo operirali su u tim trenucima njezinu majku, Mariju Klipa (69), ozlijeđenu danas na polju u zaseoku Šupice krhotinama iz palih vojnih zrakoplova.

-  Žena je, po riječima liječnika, primljena s prijelomom nadlaktice lijeve ruke. Ozljede su teške, ali, srećom, ne i za život opasne.

- Kažu doktori da će vjerojatno dugo trajati da joj se vrate funkcije ruke. Nadam se samo da će biti dobro – rekla je Vesna Tomić.

Zajedno sa suprugom dojurila je iz Opatije kad su joj javili za nesreću. Njena mama Marija, koja živi sa svojom majkom, 87-godišnjom Milkom Šupica, otišla je
prijepodne kopati krumpir, pa se nakon nekog vremena vratila kući ranjena, krvareći.

- Zvala je Hitnu, ali nije došla, pa ju je ovaj susjed „strpao“ u Yugo i odvezao u bolnicu – rekla je Vesna Tomić.

-  I dok ona sa suzama u očima tiho ponavlja da samo želi da joj majka bude dobro, suprug Nevenko Tomić bio je puno oštriji.

- Moju punicu, teško ozlijeđenu, Yugom su vozili u ogulinsku bolnicu, a pilote, koji su, srećom, lakše ozlijeđeni, helikopterom u Dubravu?! Zar mi nemamo iste šanse da preživimo? Možda bi bilo bolje da je i njoj pružena mogućnost da se liječi u Zagrebu – primijetio Nevenko Tomić.

-  Smiriti ga je pokušao karlovački župan Ivan Vučić, uvjeravajući ga da će i u ogulinskoj bolnici dobiti najbolju moguću liječničku skrb. I on, baš kao i Martin Barić, pročelnik Područnog ureda DUZZS-a, u Opću bolnicu Ogulin došli su provjeriti kakvo je stanje stradale Marije Klipa.

Komentara 33

CO
Contractor
20:55 23.09.2010.

Odštetu joj neka plate ova dvojica nesposobnjakovića čijom je glupošću žena i ozlijeđena!

Avatar 170619890000
170619890000
19:47 23.09.2010.

... daj nevenko ne balegaj ... odmah ste počeli zbrajati kune koje će vam država dati za slomljenu podlakticu ove babe ... da vam je stvarno stalo do babe, netko od vas bi crnčio u polju a ne ona ..... jedino vam je lova koja je \"sa neba pala\" u ovom trenutku na pameti ... strava ...

LI
lipovcanin
22:25 23.09.2010.

Sramota!!! Tko je... sitan narod!!! Gdje nam je nestala ljudskos! Mora da ta bolest dolazi iz HR politike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije