Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar u zraku
Povratak na članak

Piloti srušenih MiG-ova čekaju istragu. U postrojbi su, ali ne lete

Nakon istražnog povjerenstva koje je ustanovilo da su se dva MiG-a srušila zbog sudara u zraku, MORH je osnovao i povjerenstvo koje treba ispitati eventualnu zapovjednu odgovornost.

Komentari 12

Avatar seneka
seneka
22:38 24.02.2011.

a sad nek lete na mom. a trebalo je i hrabrosti da se leti u tim šrotovima a i koji če nam qurac zrakoplovi kad smo u NATO-u a gdje su bili ti avioni kad nas ja JNA tukla? a pustite pilote i dajte im i kolajne jer treba imati muda da se leti u tim ljesovima

VL
Avatar seneka
seneka
00:20 25.02.2011.

Pročitaj moj tekst još jednom,ali ovog puta skini hdz-ovske naočale pa češ možda razumjeti što je pisac htio da kaže,i onda se pokorno javi, a do tada budi kuš!

VL
BU
budd
11:15 25.02.2011.

Imam ideju za novi slogan za mobilizaciju pilota, pogotovo mlažnjaka poput miga. PRIHVATI IZAZOV, postani vojni pilot... 1. riskiraj život u starim kantama koje ne opraštaju greške... 2. duplo riskiraj život jer ćeš biti kronično neiskusan. Ali ne brini, ovimim tempom ćeš već sa 40-45 god imati dovoljno iskustva... 3. ne brini, dati ćemo ti sve zahtjevne zadaće, ti samo reci da možeš i hoćeš... 4. radi za duplo manju plaću, duplo opasniji posao nego civilni pilot... 5. maštaj o tome da ćeš jednom letjeti na Gripenu ili f-16. Naime tek kad ti zrakoplovi postanu stari i jeftini ko migovi onda će ih hrvatska nabaviti. Odmah nakon luksuznog namještaja. 6. Ako nešto zabrljaš, nemoj očekivati od nas da te vadimo iz govana 7. Ako nešto zabrljaš, sve novine će objaviti tvoju sliku i ime. Nemoj očekivati od nas da štitimo tvoj identitet. ili da te branimo pred javnošću. 8. Ako nešto zabrljaš, ti si kriv, a ne mi. Pod točkom 3. si rekao da možeš i hoćeš. 9. Ideš u zatvor ako nešto zabrljaš. Prihvati izazov i TI. Postani vojni pilot :))

VL
OB
-obrisani-
22:26 24.02.2011.

Nek plate stetu iz svog djepa...

VL
LU
Lujo123
22:06 24.02.2011.

A na čemu bi i mogli leteti? To kaj su imali su zdrobili i sad moreju samo reoplane od papira delati i \"leteti\"!

VL
AA
Aartur
00:48 25.02.2011.

Šikaniranje pilota se dakle nastavlja. Pilot koji ne leti pola godina je profesionalno upropašten, a u psihičke posljedice takvog tretmana neću ni ulaziti. Satnika Trošelja osobno poznajem i znam da je ulagao velike napore da ta vježba na slunjskom poligonu uspije jer je bio svjestan da će za mlađe pilote to biti veliki izazov. Da je kao svi drugi u ovoj državi tada jednostavno otišao na bolovanje i pravio se lud, čovjek bi danas normalno letio i ne bi mu prijetio sudski progon.

VL
DJ
djsebastijan
03:51 25.02.2011.

pod hitno treba kupiti najsavremenije zrakoplove natovariti ih eksplozivom pa nek se decki trkaju u krug na nebu iznad sabora!!!!!!

VL
TR
trckaralo
08:12 25.02.2011.

Pa ne lete ni ovak. A zakaj? Pa zato kaj su hadezenjare opljačkali državu! Ali kad si malo bolje razmislim, kaj će nam opće zrakoplovstvo? Kaj će nam armija? Za obranit grb i himnu fakat ne trebaju, a sve ostalolo su hadezenjare rasprodale. Prodali bi i grb i himnu kad bi to netko htio platit.

VL
VI
vidimškoj
10:39 25.02.2011.

a da pokušaju letit na hadezeovim blindiranim BMW- ima ili na žiro računime te iste bande koja pljačka državu. Mogli su im dati namještaj od Usravnog suda.

VL
VI
vidimškoj
10:44 25.02.2011.

ntraadmiral ++++ seneka ima mozga ali ti svoj očito držiš u kutiji šibica. Mesić i Josipović su ti krivi za migove. Ajde sinko,uvati se igrat na kukalo.

VL
VI
vidimškoj
10:55 25.02.2011.

samo amateri,luzeri,ljudi koji nemaju veze sa strukom mogu šikanirat i proganjat ljude u čije su školovanje uttrošili milijune kuna. To šikaniranje je dobar poticaj za ostale kandidate pilote.

VL
OB
-obrisani-
22:48 24.02.2011.

@ seneka A koji će ku*** tebi mozak kad vidiš da možeš živjeti bez njega? Jesi ti s drveta pao kad pitaš gdje su bili ti avioni kad je JNA napala Hrvatsku? Pitaj Budu Lončara gdje su bili. On jeOn je savjetnik drugova Mesića i Josipovića i pred rat se osobno pobrinuo da se Hrvatskoj uvede embargo na uvoz oružja da se slučajno Hrvatska ne bi odvojila od Jugoslavije i obranila od velikosrpske agresije dok su to isto oružje srbi i JNA imali u izobilju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.