Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne znaju što su vidjeli

Piloti se šokirali! Sreli letećeg čovjeka bez podrške na velikoj visini

leteći čovjek
Foto: Thinkstock
19.10.2014.
u 12:15

Piloti priznaju da su bili šokirani kada su sreli 'izvanzemaljca', kojeg su nazvali Supermenom iz Macclesfielda...

Pilot putničkog aviona bio je šokiran kada je 'leteći čovjek' proletio pokraj aviona, piše Mirror.

Piloti priznaju da su bili šokirani kada su sreli 'izvanzemaljca', kojeg su nazvali Supermenom iz Macclesfielda. Pojavio se niotkud, a piloti su odmah pozvali kontrolu i rekli kako su vidjeli paraglajdera koji nije vezan uz nikakvu letjelicu. No, ubrzo su shvatili da muškarcu nema ni traga na radaru, netragom je nestao.

Dodatne provjere nisu uspjele detektirati nikog na tom području. Udruga paraglajdera u Britaniji tvrdi da su vremenski uvjeti bili takvi da je bilo nemoguće da netko sam skače iz padobrana ili leti. Iako piloti nisu sigurno radi li se možda o balonu ljudskog oblika, vremenski uvjeti i to su teško omogućavali.

>>NLO je letio savršeno, kao u videoigricama

>>Susreti ljudi s izvanzemljanima

Komentara 11

ST
strsljen2013
15:37 19.10.2014.

Nažalost, spali smo na copy-paste novinarstvo i google prevoditelja.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
13:02 19.10.2014.

sramota od članka. kao prvo - ne radi se ni o kakavoj "velikoj visini", nego o 1000 metra. drugo - paraglajder je letjelica, a padobranac nije. treće - nema tog radara koji može "vidjeti" čovjeka u zraku. četvrto - likk je mogao iskočiti iz aviona 10 km dalje i doletjeti ovamo. sve u svemu - nikakvog "čuda" tu nema...

DU
Deleted user
13:38 19.10.2014.

Ovakvi članci baš pristaju Barbari, vrh novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije