Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva kandidatkinja
Povratak na članak

Piljarica Ljubica ulazi u utrku za gradonačelnicu Đakova

Smeta me neorganiziranost, smeta me nerad. Grad ima 25.000 stanovnika, a ostali smo bez rodilišta, bez tvrtki, kaže Lj. Puljić

Komentari 4

AL
Alkana
11:15 13.07.2012.

Navijam za Ljubicu!!!!

VL
DO
doktorica
11:22 13.07.2012.

konačno i jedna koja govori istinu!

VL
MA
marras85
22:26 14.07.2012.

Ljubici svaka cast ali Laz je danas jaca od Istine Ali ko zna mozda u Djakovu pobjedi istina a Laz popusi.

VL
PB
predrag borna
09:16 15.07.2012.

Glupa žena.Još su gluplji oni koji će joj dati glas.Imamo Keruma i sestru a da li se sjećate onog Bebića "bombardera sa Kvarnera" koji je mirno rekao da ako bude izabran u Sabor (po drugi put) onda je riješio svoju egzistenciju a oni koji bi glasali za njega ....eeee njima ne mogu pomoći....jer tako to ide u životu.I ova krava bi radije sjedila u kancelariji nego prodavala na placu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.