Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPORNI PONAVLJAČ

Pijanom vozaču 15 dana zatvora i 9.000 kuna kazne

Ilustracija
Foto: Getty Images
03.02.2020.
u 14:48

Utvrđeno je kako je mladić pod utjecajem alkohola od 2,26 promila upravljao neregistriranim osobnim automobilom na kojemu su se nalazile nepripadajuće registarske pločice.

Petnaest dana zatvora i novčanu kaznu od 9.000 kuna dobio je 28-godišnji vozač kojeg je policija u četvrtak, 30. siječnja oko 18.30 sati, zatekla u Ilovi, pokraj Kutine, za volanom automobila. 

Utvrđeno je kako je mladić pod utjecajem alkohola od 2,26 promila upravljao neregistriranim osobnim automobilom na kojemu su se nalazile nepripadajuće registarske pločice. Daljnjom provjerom je utvrđeno da vozač upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. 

Registarske pločice su mu oduzete, a kako se radi o ponavljaču istih prekršaja, uhićen je i doveden nadležnom Općinskom sudu koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 15 dana i novčanom kaznom u iznosu od 9000 kuna, dok će zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Trica
Trica
18:58 03.02.2020.

Mala kazna:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije