Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Velika tragedija u Sisku: Pijani vozač usmrtio mladog nogometaša (17) na mopedu

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL, Ilustracija
1/3
22.02.2023.
u 11:05

U utorak, 21. veljače, oko 22.15 sati na raskrižju Galdovačke ulice i Ulice Braće Perković u Sisku 17-godišnji mladić smrtno je stradao nakon što je na njega dok se vozio na mopedu automobilom naletio vozač pod utjecajem alkohola s 1,62 promila

Mladić (17) sinoć je poginuo u prometnoj nesreći u Sisku, koju je izazvao pijani vozač. Nesreća se dogodila u utorak, 21. veljače, oko 22.15 sati na raskrižju Galdovačke ulice i Ulice Braće Perković u Sisku. Do nesreće je došlo kada je 36-godišnjak s područja Popovače upravljao automobilom kutinskih registracija pod utjecajem alkohola od 1,62 promila.

Dolaskom do raskrižja, uslijed neprilagođene brzine, udario je u moped kojim je upravljao 17-godišnjak, a koji je bio zaustavljen radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Od siline udara, 17-godišnjak je na mjestu događaja smrtno stradao, dok je moped odbačen na suprotni prometni trak, gdje je na njega naletio automobil, kojom je prilikom putnica u automobilu zadobila lake tjelesne ozljede.

 

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je županijska državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. Od 22.25 do 3 sata za sav promet bila je zatvorena državna cesta D-36. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 36-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. Kako doznajemo, u prometnoj nesreći život je izgubio mladi vratar juniorske selekcije i potencijalni prvotimac ŠNK Frankopan iz Galdova, Sven Ovanin.

>> VIDEO: Snimka novog potresa u Turskoj: Tlo je podrhtavalo cijelu noć, ljudi u panici

Komentara 8

JO
Jole121
13:10 22.02.2023.

Za vozače je jedina prihvatljiva dozvoljena količina alkohola u krvi 0. Za prvi prekršaj odma treba biti privremeno oduzimanje, a za ponovni poništavanje i ponovno polaganje. Pa da vidimo tko će se usuditi

NA
najposebniji
11:24 22.02.2023.

Kultura alkohola uzela još jedan život.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:07 22.02.2023.

Mogao je i ležati na cesti ali odgovara onaj tko ga zgazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije