Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pijani vozač usmrtio biciklista

biciklist
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
13.12.2009.
u 19:03

Vozač osobnog automobila, pod utjecajem 1,39 promila alkohola, na ravnom dijelu ceste neoprezno je pretjecao biciklista te ga udario prednjim desnim bočnim dijelom automobila i na mjestu usmrtio.

ČAKOVEC – U prometnoj nesreći na kolniku županijske ceste između naselja Savska Ves i Totovec kod Čakovca jučer oko 18.10 sati poginuo je biciklist Josip Hrženjak (56) iz Novog Sela na Dravi.

Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka rođen 1982. godine iz Vularije, pod utjecajem 1,39 promila alkohola na ravnom dijelu ceste neoprezno je pretjecao biciklista, ne držeći se potrebne udaljenosti, pa ga je udario prednjim desnim bočnim dijelom automobila i na mjestu usmrtio.

Bicikl nije imao svjetla, a biciklist je vozio bez reflektirajućeg prsluka ili reflektirajuće odjeće. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će se danas obaviti sudska obdukcija.

Protiv vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije