Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sišao van kolnika

Pijani vozač udario u policijski kombi, ozlijeđene tri osobe

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL
01.04.2021.
u 11:58

Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno

Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći u Varaždinu. U Zagrebačkoj ulici jučer oko 21.30 sati pijani 27-godišnji vozač s 1,62 promila alkohola u krvi vozio je u smjeru ulice Frana Supila i u jednom trenutku sišao van kolnika na središnji fizički odvojak, te prednjim dijelom vozila udario u metalni prometni znak.

Vozilo je uslijed udara odbačeno na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim lijevim dijelom udarilo u lijevi bočni dio policijskog kombi vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 36-godišnja policijska službenica.

U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te 49-godišnji policijski službenik iz policijskog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno, kažu u PU varaždinskoj.

Komentara 1

LI
liliZG
12:26 01.04.2021.

taj baš nije imao sreće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije