Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1,44 promila u krvi

Pijani vozač udario biciklista (17) kod Velike Gorice, bori se za život

poginula, biciklistkinja
Goran Ferbezar/PIXSELL
27.07.2012.
u 14:00

Vozač je Ford Fiestom vukovarskih registracija udario u stražnji dio bicikla koji je vozio u istom smjeru kao i on

Pijani vozač R. F. (24) udario je maloljetnika (17) koji je vozio bicikl županijskom cestom u Ribnici kraj Velike Gorice u četvrtak oko 23 sata.

Vozač je Ford Fiestom vukovarskih registracija udario u stražnji dio bicikla koji je vozio u istom smjeru kao i on. Maloljetnik je od udara pao i teško, za život opasno ozlijedio glavu. Vozilom hitne pomoći prevezen je u KBC Zagreb gdje se liječnici bore za njegov život. Vozaču je izmjereno 1,44 promila alkohola u krvi.

Još jedan biciklist sudjelovao je u incidentu koji se u četvrtak u 19.50 sati dogodio na glavnom zagrebačkom trgu. Biciklist je po Trgu, na kojem se u tom trenutku nalazio velik broj ljudi, vozio poput divljaka. Nije se zaustavljao ni smanjivao brzinu, u slalomu je zaobilazio ljude te je u jednom trenutku udario u 56-godišnjeg M.Z. i srušio ga na pod.

Nije zastao kako bi pomogao osobi koju je srušio, nego je samo pokupio bicikl, s kojeg je pri udarcu pao, i nastavio dalje. M.Z. je prevezen u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Komentara 2

ZE
.zeitgeist.
16:03 27.07.2012.

Pijani vozači ubiju ili ozlijede više ljudi, nego svi pljačkaši, huligani i kriminalci zajedno. Vožnja u pijanom stanju je pokušaj ubojstva i mora biti tako tretirano.

MD
Mladi delikvent
17:21 27.07.2012.

Ne branim pijanog vozača ali ima mnogo hazardera koji se noću voze na biciklima bez signalizacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije