Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA POTVRDILA SMRT DJETETA

Pijani vozač BMW-a skrivio nesreću u Štefancu: Udario Mercedes pa dvoje djece. Uhićen je

U prometnoj nesreći u Međimurju smrtno stradala jedna osoba
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell
1/9
11.06.2022.
u 10:46

Uslijed siline udara dijete je tijelom udarilo u obližnji prometni znak, dok je BMW stražnjim dijelom udario u betonski stup javne rasvjete i drugi prometni znak

Policija je danas potvrdila da je jučer oko 17.30 sati u Štefancu, na raskrižju ulica Zrinskih i Vladimira Nazora, u prometnoj nesreći smrtno stradalo dijete.

- Nesreća se dogodila u trenutku kada je 44-godišnji vozač BMW-a 316 I, čakovečkih registarskih oznaka, upravljao Ulicom Zrinskih pod utjecajem alkohola od 0,79 g/kg te pretjecao trenutno nepoznato teretno vozilo i osobni automobil Mercedes E 220 CDI, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 51-godišnja vozačica i skretala u Ulicu Vladimira Nazora. Vozač BMW-a se prije pretjecanja nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i pritom nije vodio računa o položaju te o smjeru i brzini kretanja. Ujedno, pretjecao je preko pune linije i neposredno ispred raskrižja, zbog čega je prednjom dijelom BMW-a udario u prednji bočni dio Mercedesa. Nakon sudara došlo je do zanošenja i rotiranja BMW-a po kolniku i nogostupu te udara stražnjim dijelom u bicikl na kojem se na nogostupu nalazilo dijete. Uslijed siline udara dijete je tijelom udarilo u obližnji prometni znak, dok je BMW stražnjim dijelom udario u betonski stup javne rasvjete i drugi prometni znak. U nastavku rotiranja BMW je prednjim dijelom udario u drugo dijete (pješaka) te bicikl kojeg je guralo prelazeći obilježeni pješački prijelaz - ističu u PU međimurskoj.

U prometnoj nesreći u Međimurju smrtno stradala jedna osoba
1/9

Na mjestu događaja liječnik iz Hitne medicinske pomoći konstatirao je smrt djeteta koje se na biciklu nalazilo na nogostupu, dok su drugo dijete (pješak) i 46-godišnji putnik iz BMW-a prevezeni u bolnicu. Vozač BMW-a je uhićen te će se tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu predati pritvorskom nadzorniku PU međimurske.

- U cilju prikupljanja svih relevantnih činjenica vezano uz opisanu prometnu nesreću, pozivamo vozača teretnog vozila s pridodanim priključnim vozilom (teretno vozilo je nevjerojatnije marke Scania) da se javi u Policijsku postaju prometne policije Čakovec (Jakova Gotovca 7) ili putem telefona pozivom na broj 192 - pozivaju u PU međimurskoj.

Komentara 9

NA
najposebniji
11:00 11.06.2022.

Statistički je morao biti BMW. Pokoj duši malom anđelu.

Avatar todorplemeniti
todorplemeniti
11:20 11.06.2022.

Pacjent u bmv

BE
bezobrazna
11:23 11.06.2022.

metak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije