Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvor na uni

Pijani traktorist policajki prešao preko stopala

policija
VL FOTO
27.04.2012.
u 12:58

Kada ga je policajka tražila da joj dâ vozačku i prometnu dozvolu, počeo je galamiti i krenuo traktorom unazad te joj prešao preko stopala

Policijska službenica lakše je ozlijeđena kada joj je jučer, oko 14 sati, u Rujevcu kraj Dvora na Uni pijani vozač traktora prešao kotačem preko stopala.

Naime, traktoristu, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola, zaustavila je na cesti policijska ophodnja, a na njihov zahtjev da predoči vozačku i prometnu dozvolu počeo je vikati i galamiti, a potom krenuo traktorom unatrag te prednjim lijevim kotačem prešao preko stopala policijske službenice i lakše je ozlijedio.

Budući da je odbio ponuđeno alkotestiranje, a traktorom je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje te narušavao javni red i mir, počinitelj je uhićen te će danas biti doveden na prekršajni sud.

Ključne riječi

Komentara 8

UT
utvara73
14:03 27.04.2012.

He he he ....to se zove traktorista

MO
mozel
15:09 27.04.2012.

Zasto ga nije zaustavila,parkirala i da sidje sa traktora i da pokaze trazene dokumente,sta je trazila pozadi mozda je gledala kakve su mu gume a on velikom brzinom natrag a ona nije uspjela da se skloni.Dobar traktor.

TI
tintilinic100
13:14 27.04.2012.

Žene svugdje guraju svoje prste :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije