Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priveden nasilnik

Pijani Slatinčanin nevjenčanoj supruzi prijetio nožem

očevid, napad, nož, policija (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
14.12.2012.
u 09:12

Policija je jučer privela 63-godišnjaka koji je prijetio nevjenčanoj supruzi pred njezinom djecom

U Slatini je jučer priveden 63-godišnjak koji je u alkoholiziranom stanju vrijeđao i prijetio nožem svojoj nevjenčanoj supruzi i njezinoj djeci s kojima živi. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila da je 63-godišnji muškarac pod utjecajem 2,92 promila alkohola zbog prijašnjih nesuglasica u braku prijetio nožem svojoj nevjenčanoj supruzi pred njezinom djecom te je nazivao pogrdnim nazivima.

Zlostavljanje majke prekinuli su njezini punoljetni sinovi koji su i pozvali policiju koja je zlostavljača privela u policijsku postaju. Protiv 63-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti nasilja u obitelji.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
MojeKorisnickoIme
16:07 14.12.2012.

Dobro da ga nisu "namazali" onda bi i oni još nadrapali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije