Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Pijani se posvadili oko računa za struju pa ga napao odvijačem

policija, očevid, ubojstvo (1)
Davor Javorović/Pixsell
07.01.2013.
u 16:11

Muškarac (58) u svojoj je obiteljskoj kući na području općine Lovinac fizički napao 55-godišnjaka s područja Krapine koji je zadržan na liječenju u bolnici u Gospiću

Lički policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom s područja Lovinca te su ga zbog pokušaja ubojstva kazneno prijavili i pritvorili, izvijestila je PU ličko-senjska. Naime, on je u subotu oko 23 sata u svojoj obiteljskoj kući na području općine Lovinac u Lici pijan fizički napao također pijanog 55-godišnjaka s područja Krapine tako što mu je odvijačem zadao više udaraca u predjelu glave, pri čemu mu je nanio lakše tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Pedesetpetogodišnjak je zadržan na liječenju u bolnici u Gospiću. Prije fizičkog napada dvojica muškaraca posvadila su se oko plaćanja računa za struju.

>> Unuk (29) udarcima šakama pokušao ubiti 80-godišnju baku

Komentara 1

ER
EUGEN ROMMEL
16:35 07.01.2013.

znao sam da je jedan od aktera zagorec!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije