Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivo spojio žice

Pijani Riječanin ukrao i zapalio Fiestu pa pokušao provaliti u kiosk

alkotest (1)
Petar Glebov/PIXSELL
10.01.2013.
u 15:30

Nije uspio ništa ukrasti, kad je vidio policajce dao se u bijeg, no brzo su ga uhvatili. Ispostavilo se da je riječ o 35-godišnjaku. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,64 promila.

U noći sa srijede na četvrtak oko 1 sat na parkiralištu u riječkoj Ulici Milutina Barača na Mlaki 35-godišnji Riječanin naumio si je pronaći automobil za prijevoz. Nakon što nije uspio provaliti u Lancu Deltu i Škodu Fabiju, na red je došla Ford Fiesta. Uspio je u svojoj nakani i prespajanjem električnih vodiča stavio motor u pogon, no nije stigao daleko – odmah je automobilom udario u obližnji zid.

Zbog nestručnog spajanja žica u Fiesti, koja je u vlasništvu 31-godišnje Riječanke, izbio je požar i automobil je potpuno izgorio. Policajci su po dolasku na Mlaku zatekli vatrogasce u akciji, a na drugoj strani ceste uočili su muškarca kako pokušava provaliti u kiosk Tiska. Nije uspio ništa ukrasti, kad je vidio policajce dao se u bijeg, no brzo su ga uhvatili. Ispostavilo se da je riječ o 35-godišnjaku koji je provalio u Fiestu i zapalio je. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,64 promila. Kradljivac loše sreće prijavljen je zbog oštećenja tuđe stvari i pokušaja provale.

>> Izazvao sudar, pa mu izmjerili čak 4 promila alkohola u krvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije