Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna vožnja

Pijani profesionalni vozač na A1 25km vozio u suprotnom smjeru

Foto: Stojan Lasić
1/4
19.12.2010.
u 10:31

Vozač se ni nakon upozorenja nije zaustavljao. Mercedes koji nije u njegovom vlasništvu, odvukla je vučna služba.

Profesionalni vozač iz Sinja, Stipe A. (45), u subotu je pijan 25 kilometara vozio autocestom A1 u krivom smjeru.

Zaustavlila ga je ophodnja Hrvatskih autocesta u Blatu na Cetini, nedaleko od tunela Crna Brda, u 22,45 sati, na 401. kilometru, nakon što je svojim mercedesom na Dalmatinu izašao u Zagvozdu i zaputio se prema Šestanovcu.

Vozač se ni nakon upozorenja nije zaustavljao niti je izašao u Šestanovcu ni u Blatu na Cetini, već je produžio prema Dugopolju. No, nakon što su ga zaustavili, djelatnici HAC-a su ga zadržali do dolaska policije.

Izmjeren mu je 1,61 promila alkohola u krvi. Uhićen je i odvezen u Policijsku upravu u Split na triježnjenje. Nad njim će biti provedena prekršajna obrada. Mercedes koji nije u njegovom vlasništvu, odvukla je vučna služba. Stipe A. do sada nije imao prometnih prekršaja.

Komentara 28

OB
-obrisani-
11:50 19.12.2010.

http://prvinecenzurirani.forumhr.com/ Prvi Necenzurirani Forum Apsolutno bez cenzure

OB
-obrisani-
14:24 19.12.2010.

. 1.61 promila Sto vise pijan to manji prekrsaj. Mozda je mislio da suvozac vozi a ne on. Kako je samo bio ljut na ove sto pogresno voze i dolaze mu u susret.....

OB
-obrisani-
11:20 19.12.2010.

Uz \"Idiote\" vozace jednaku odgovornost snose i nasi zakoni i autoskole.Mnogi su u HR dobili (kupili) vozacke dozvole a da autoputa nisu ni vidjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije