Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok u puli

Pijani otac do krvi izmlatio djevojčicu u šoping-centru?!

'sis...300108...sisak..nasilje snimio nikola cutuk'
Nikola Čutuk/PIXSELL
12.09.2013.
u 09:26

Otac je ušao s pivom u ruci, majka je doslovce teturala od pijanstva, a nakon pet minuta provedenih u trgovini otac je pred svim zaposlenicima izubijao kćer toliko da je krvi bilo posvuda, po njezinu licu i na podu, prepričao je trgovac

Prodavač Miho Stokić (32) iz Valbandona prekjučer je oko 21.30 sati u jednom trgovačkom centru u Puli bio očevidac premlaćivanja malene djevojčice koju je tukao pijani otac, piše Glas Istre.

– Došli su muž, žena i dvoje djece. Curica ima oko dvije, a dečko četiri ili pet godina. Otac je ušao s pivom u ruci, mama je doslovce teturala od pijanstva, a nakon pet minuta provedenih u trgovini otac je pred svim zaposlenicima izubijao kćer toliko da je krvi bilo posvuda, po njezinu licu i na podu, pa sam u prvi mah mislio da joj je slomio zube. Nakon što ju je isprebijao, bacio ju je u kolica i ostavio na ulazu te otišao nazad u dućan k svojoj supruzi. Tada je njegov sin dotrčao do sestre, skupa s mojim radnim kolegicama, a moja je kolegica brisala krv s te jadne curice dok su roditelji dalje kupovali – prepričao je Miho koji je odmah pozvao zaštitarsku službu šoping-centra. Želio je da pozovu policiju i izbace nasilnog muškarca.

– Zaštitari su došli u roku od dvije minute, a cijelo sam se vrijeme tresao od šoka. Odveli su oca i njegovu suprugu, a vratili su se nakon možda desetak minuta i mrtvi-hladni kazali da je djevojčica pala! Nismo mogli vjerovati što čujemo. Iako smo im rekli da ju je otac izubijao i da ćemo ostati čekati policiju te svjedočiti o ovom stravičnom događaju, oni nisu reagirali i otišli su natrag u svoje prostorije. Očekivali smo da će uskoro stići policija i da ćemo dati izjave, jer ovo je bilo prestrašno. Od šoka nismo mogli više normalno funkcionirati – dodao je Miho, kojeg je šokiralo i to što su zaštitari nasilnika pustili da ode na autobus, a da nisu zvali policiju.

Siguran je da se nasilje prema djeci nastavilo nakon odlaska iz trgovine. Kaže da su nasilni otac i majka bili Poljaci ili Slovaci u tridesetim godinama.

>>Odupirao se privođenju: Napao policajce pa mu oni slomili nos

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije