Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznene prijave

Pijani napali policajce u dva navrata

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
10.08.2015.
u 14:48

Pijana žena najprije je policajca verbalno, a potom i fizički napala pritom odbijajući provjeru alkoholiziranosti, a potom i davanje na uvid svoje osobne iskaznice

U dva su navrata proteklih dana na području PU primorsko - goranske napadnuti policajci.

U petak poslijepodne, prilikom intervencije zbog narušavanja javnog reda i mira, u Klenovici nedaleko N. Vinodolskog, policajac je lakše ozlijeđen kad je pokušao smiriti vidno alkoholiziranu 56-godišnju ženu . Pijana žena najprije je policajca verbalno, a potom i fizički napala pritom odbijajući provjeru alkoholiziranosti, a potom i davanje na uvid svoje osobne iskaznice. Zbog iskaznice je prekršajno prijavljena, a kaznenu prijavu zaradila je zbog napada na službenu osobu.

Narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je i u noći na nedjelju u Kostreni. Muškarac (32) , također alkoholiziran, nasrnuo je na zaštitara, a kad su došla dva policajca okomio se na njihov automobil i oštetio ga. Od njegova udarca je puklo staklo na policijskom automobilu i lakše ozlijedilo dvojicu policajaca i samog "razbijača" . Protiv ovog 32-godišnjaka slijede prekršajna i kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari. 

>> Policajcima prijetili smrću i da će im zapaliti službeno vozilo 

>> Nakon napada na policajce kazneno prijavljena šestorica

Komentara 2

ST
Stipan
18:14 10.08.2015.

Jadna li je ta poli čija kad ih tuku lude ,pijane baba,

LA
LANA555
17:27 10.08.2015.

Nije to zena.to je muskarac.Sram je moze biti.Gade mi se muskobanjaste zene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije